用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 升班啦!L2啦!York06"L2"大家庭(Part one).... ...
樓主: kachunma
go

升班啦!L2啦!York06"L2"大家庭(Part one)....

Re: New!!!York06"L2"大家庭(Part one)....

miffy,

小心

Re: New!!!York06"L2"大家庭(Part one)....

kylie
開 P 啦!    一齊玩嘛!   
你是否氣管敏感呀?    睇中醫好D, D葯無咁散。 :wink:  :wink:

kachunma 寫道:
Uran & All
唔知今年halloween party邊日呢?我都想去拍video!有無人會去呀?唔知今年玩去公園 or 出去巡遊呢?

今年我都想去拍 video, 但唔知會係咩野時間呢?

kkkylie,

上次您問的中一派位情況,我已問老闆,他說去年派band 1及band 2的學校佔58.8%,都唔錯。所以佢話都算理想。

Kachunma,
拍Video, 記得幫手影埋我慧喬啊     , 但如果係27號, 我就可以請假去, 因下午要覆診.
唉, 慧喬感冒唔知幾時可以清呢, 第三個禮拜了, 又西又中, 見藥都怕.  我都惊佢變咗第二個Miffy,     

Kylie, 係邊度開P啊? 如時間OK, 我慧喬都想一齊玩.   

toby豆

我仔唔肯去, 點捉佢都捉唔到, 點乙水都乙水唔到。
[/quote]

咁佢有無話做咩唔去學呀~~~

kachunma

過左2000個post仲唔開新topic......咁多頁好難睇呀!!!

toby豆
謝謝提醒!   

All.............!
開左新topic啦!過去啦!..............     

miffy, kachama,

我老公都吾鐿意,但tiffany 好鐿意!佢又吾去學游水!@

miffy,
考學校,未決定,但女扙都會試,最緊要讀得開心,功課少,田鴨式吾岩佢......
你呢?

ckoooo

miffy, kachama,

我老公都吾鐿意,但tiffany 好鐿意!佢又吾去學游水!@

miffy,
考學校,未決定,但女扙都會試,最緊要讀得開心,功課少,田鴨式吾岩佢......
你呢?

ckoooo

miffy 寫道:
我諗我攪錯咗, 我都以為是港島區利嘉兒讀那間培橋, 大圍那間我唔識呀。

咁你仲會比tiffany考邊間小學??

侒侒很無膽, 我叫佢學溜冰, 佢話驚跌唔肯去。

[quote]
ckoooo 寫道:
Miffy,

唔係利嘉兒讀那間學校.
我又無家底,Tiffany又賴,女拔吾到佢!

有無小朋友想學留冰?Festival  walk 等極都等吾到星期六曰有班,想組半私人班

ckoooo

[quote]