用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 協和小學、循道小學家長請進,有事請教! ...
go

協和小學、循道小學家長請進,有事請教! [複製鏈接]

協和小學、循道小學家長請進,有事請教!

請問你們的小朋友是讀那所幼稚園呢﹖
知道這兩所小學的收生要求嗎﹖通常收哪間幼稚園的學生﹖
因為我想將來讓兒子入讀你們的小學,
不知幼稚園要怎樣鋪排。
你們又認為這兩所小學如何﹖值得推介嗎﹖

Re: 協和小學、循道小學家長請進,有事請教!

我都想知

somedo 寫道:
不知幼稚園要怎樣鋪排。

Please refer to the following:

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=386587&forum=7#6124418

循道係津貼學校, 所以大部份都係攪珠入黎.  好多幼稚園生都有, 無特定話會收邊間 or 有咩要求架.
Up to 而家 循道比我既感覺係一間開心學校, 小朋友好鐘意返學, d 小朋友亦算乖.    我接女放學, 成架保母車d 小朋友都會叫我, 又一齊講姨姨拜拜..好開心咁囉.  

somedo 寫道:
不知幼稚園要怎樣鋪排。
--- 2J 作品

Students are from luck draw.
So the major requirement is: luck.

somedo 寫道:
不知幼稚園要怎樣鋪排。
‹ 上一主題|下一主題