用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC Parent Club Oct - Dec
樓主: BBChu
go

SJC Parent Club Oct - Dec [複製鏈接]

Re: SJC Parent Club Oct - Dec

早晨

Happy New Year !

祝各位媽咪在新的一年笑口常開,青春常駐,各位小朋友就快高長大,身體健康    

Jonjonma,
我囝囝昨日知道今日要返學, 就話要帶部新batman車俾Jonjon睇同佢一齊玩, 真係被佢激c.

BBChu 寫道:
h2dog1
我都好眼訓 死啦!  阿囡未溫書呀!

我都係未溫, 果兩首唐詩, 一句都未識, 今次死梗   

h2dog1
大家咁話.  
點呀!  有冇發d新年財呀?

h2dog1 寫道:
[quote]
BBChu 寫道:
h2dog1
我都好眼訓 死啦!  阿囡未溫書呀!

我都係未溫, 果兩首唐詩, 一句都未識, 今次死梗    [/quote]

BBChu 寫道:
h2dog1
大家咁話.  
點呀!  有冇發d新年財呀?

唉...我邊會有!! 輸小當嬴啦...我地真係要搵日交流下好喎!!

醒目開學勳章

Hello !!

PokPokMami 寫道:
早晨
我尋晚十點就熄燈瞓覺,所以今朝就OK!

我地尋晚9點就開枝奶比囝囝, 跟住叫姐姐陪佢瞓覺, 所以今朝都OK.

flyfly,
Owen d中文温成點 ? Jacob仲係記得兩, 三個咋.

Good Morning!

我地駛吾駛開新TOPIC, 還是繼續?

good morning!

3b
我未同佢溫中文啊! 溫左oral同埋英文。。

早晨呀!   
温書.....温書.....諗起都好頭痛呀!  

BBChu,
開個2006啦! 唔該晒!

各位, 要轉場啦!

SJC Parent Club 2006

Goodmorning all

kaka_c>>你囝囝真係夠朋友.  溫書溫成點, 佢好唔中意溫英詩, 話好難.  

kaka_c 寫道:
早晨

Happy New Year !

祝各位媽咪在新的一年笑口常開,青春常駐,各位小朋友就快高長大,身體健康    

Jonjonma,
我囝囝昨日知道今日要返學, 就話要帶部新batman車俾Jonjon睇同佢一齊玩, 真係被佢激c.
‹ 上一主題|下一主題