用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 大角咀天主教小學(海帆道)家長會-Part 2
樓主: Bowiema
go

大角咀天主教小學(海帆道)家長會-Part 2

Re: 大角咀天主教小學(海帆道)家長會-Part 2

哈哈, 今日到現在已經8 / 9頁紙 la,
呀bowierma & sandyaloha 仲唔出現,
有排追     

Jamesmama 寫道:
妳有5日開心, 因這5日我LUNCH HOUR係12 - 1:00, 所有1:00後係樹 [quote]
Ansonhei 寫道:
哈哈!!我唔驚妳食左我!!
(太肥美la)

話時話, 今日好熱鬧, 好開心   

[quote]

sandyaloha應該
放左假

bowiema就~~
喂! 你去左
bank ar      [quote]
Ansonhei 寫道:
哈哈, 今日到現在已經8 / 9頁紙 la,
呀bowierma & sandyaloha 仲唔出現,
有排追     

[quote]

你好叻呀   
不過lunch 消費:(每人 $101-$150)
好豪呀...
間中一次半次都好

我返黎lak....我去咗食飯ma...同埋趁老闆唔係樹, 要做d私人野呀....   

我地既post過咗2千, 要唔要開part 3? 係既話, 我就去開ga lak....

[size=x-large]妳話樹啦
Bowiema 寫道:
我地既post過咗2千, 要唔要開part 3? 係既話, 我就去開ga lak....
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

各位,

我開咗part 3 lak....你地去果邊報到同繼續傾啦.....or click下面既link入去.....

大角咀天主教小學(海帆道) - Part 3