用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 聖瑪加利中一叩門
發新帖回覆
go

聖瑪加利中一叩門

請問之前收到waiting信
11/7要重新填表叩門嗎?
因為學校網站未有資料

回覆樓主:

不用再填。
衹需補交新資料(例如新成績表/奬狀)。連$50都不用交。
如合叩門資格會爲你登記,之後等通知

jesswu 發表於 23-6-8 17:19
不用再填。
衹需補交新資料(例如新成績表/奬狀)。連$50都不用交。
如合叩門資格會爲你登記,之後等通知

請問係咪當日拎新資料去補交定係可以放榜前先寄去?如果合資格要再interview 嗎?

one2one 發表於 23-6-8 19:49
請問係咪當日拎新資料去補交定係可以放榜前先寄去?如果合資格要再interview 嗎?
...

舊年是放榜日及第二日都接受叩門申請。去到佢會問有冇申請過,有申請過交低補充資料(如最update成績表/派位證副本)再等消息

jesswu 發表於 23-6-9 21:00
舊年是放榜日及第二日都接受叩門申請。去到佢會問有冇申請過,有申請過交低補充資料(如最update成績表/派 ...

明白啦,唔該哂你(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
請問舊舊年經驗,會即日通知interview 嗎?

one2one 發表於 23-6-8 17:13
請問之前收到waiting信
11/7要重新填表叩門嗎?
因為學校網站未有資料

兩年前我小朋友1月初收waiting letter,4月尾郵寄6年級第二學期成績表給學校,至7月初收offer call。

你可以現在郵寄6年級第二(及第三,如有)成績表給學校試試看。

BHA 發表於 23-6-14 18:03
兩年前我小朋友1月初收waiting letter,4月尾郵寄6年級第二學期成績表給學校,至7月初收offer call。

你 ...

多謝你嘅資料
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊