用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Joyful PM vs Boxhill AM(Fotan) PN
發新帖回覆
go

Joyful PM vs Boxhill AM(Fotan) PN

Joyful PM vs Boxhill AM(Fotan) PN,大家會點選擇?
希望仔仔之後入IS,係咪boxhill 好一些?

有見過其他post 的家長會返兩間,其實有無過來人可以分享一下係咪好辛苦同logistic 點安排? 因為阿仔之前返開full-day Childcare, 怕佢多左時間一個人在家對住工人,感覺突然好孤單,考慮緊好唔好兩間都返。。。

想仔仔入IS就boxhill 好啲,Joyful涵接IS or Local都ok。加上Boxhill AM,時間分配上好。但Joyful pm應該唔難轉AM(emoji)

利申Joyful用家

回覆 bearblair 的帖子

多謝分享!!!👍

PN無必要返兩間呀Joyful英文都唔錯,但boxhill更好

完全唔諗Local school,就建議直接Box Hill

回覆 ballroundroll 的帖子

多謝意見!! 我現在都比較傾向Boxhill

ballroundroll 發表於 23-4-25 21:32
PN無必要返兩間呀Joyful英文都唔錯,但boxhill更好
完全唔諗Local school,就建議直接Box Hill

其實我唔會用Joyful英文唔錯形容,我會話Joyful英文直情係好。唔覺得會比boxhill比下去,但係如果唔諗local school,就去boxhill啦(emoji)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊