用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 港大同學會 VS 浸信會呂明才
樓主: CSKzei
go

港大同學會 VS 浸信會呂明才   [複製鏈接]

maywong28ab 發表於 23-4-11 16:06
我又唔覺得公屋出身嗰啲特別好😁我公司有兩位同事公屋出生,自細好少去旅行見識,反而私校及外國回 ...

識得有d公屋出身嘅目標都係點樣拎多間公屋

猴子爸 發表於 23-4-12 10:36
我第一次听到这个理论:正副校长都是男人,所以学校比男校更男校。有没有男校的正副校长是女人,所以学校比 ...
呢個又唔算理論,係今年呂中簡介會上個MC介紹學校時自己講嘅

Hi, thank you very much for your advice. Finally we have selected LMC according to our daughter's opinion. I think following children's opinions is helpful. She is looking forward to joining LMC soon. My daughter wrote to LMC's Principal Mr Wan to thank the school for accepting her. Mr. Wan was so kind to write her back a letter. :)

猴子爸 發表於 23-4-7 18:19
我識人之前喺大圍住,去沙田崇真返學的話係3分鐘,但去spcc係50分鐘,你估佢去邊間?
...

hiuching8 發表於 23-4-7 10:13
回覆 CSKzei 的帖子

如果是女生,我會揀港同,較大機會識到有錢仔拍拖,女人最緊要都係搵個有錢老公。如果 ...

照你講法,全港女校都唔要開了
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊