用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到聖提女pm, 放棄坑真pm
發新帖回覆
go

收到聖提女pm, 放棄坑真pm [複製鏈接]

家住九龍,有校車到坑真,已註冊,如果棄坑真 轉投聖士提反女子 +為此而搬11區 係咪唔值得?

大家點睇
   1    0    0    0

坑真升小就安全啲~
聖提女就大抽獎,抽唔到就有得叩門,咁呢三年都會緊張少少。
我上年喺呢兩個選擇係揀坑真。有龍係安心好多。
(最後讀另一間女龍)

都有道理,如果搬埋屋最後要叩門都幾頭痛,咁你女最後去左邊間女龍呀?(emoji)

聖提女無back up, 無九龍校車
坑真有back up, 可Search 九龍褓姆車

最緊要小朋友適合

MAKEADREAMTEAM 發表於 23-3-23 14:26
都有道理,如果搬埋屋最後要叩門都幾頭痛,咁你女最後去左邊間女龍呀?(emoji)
...

去咗最後放榜嗰間女龍

小驚 發表於 23-3-24 23:02
去咗最後放榜嗰間女龍

spk? 恭喜
有野想知可以pm我

小驚 發表於 23-3-23 09:05
坑真升小就安全啲~
聖提女就大抽獎,抽唔到就有得叩門,咁呢三年都會緊張少少。
我上年喺呢兩個選擇係揀 ...

叩門可能遲 D 無埋,現在議員提出叩門最多只可以一個位,唔知實唔實行,幾時實行 ? 如果實行,睇下係唔係你果屆

叩門位新聞連結
https://topick.hket.com/article/3496992/%E3%80%90%E5%AD%B8%E7%94%9F%E4%BA%BA%E5%8F%A3%E4%B8%8B%E9%99%8D%E3%80%91%E8%94%A1%E8%8B%A5%E8%93%AE%EF%BC%9A%E6%AD%A3%E7%A9%8D%E6%A5%B5%E7%A0%94%E7%A9%B6%E8%AA%BF%E6%95%B4%E3%80%8C%E5%8F%A9%E9%96%80%E4%BD%8D%E3%80%8D%E5%AE%89%E6%8E%92%E3%80%80%E5%B7%B2%E8%AB%AE%E8%A9%A2%E5%AE%B6%E6%A0%A1%E6%9C%83%E6%84%8F%E8%A6%8B
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊