用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 大雄/張明添/協同/莫慶堯
發新帖回覆
go

大雄/張明添/協同/莫慶堯 [複製鏈接]

小女band2頭,呢四間,應該邊間好啲?自行應該摶其他band1尾?
   0    0    0    0

Ken2019 發表於 22-12-18 12:30
小女band2頭,呢四間,應該邊間好啲?自行應該摶其他band1尾?
我選大雄,校風純樸,學生乖巧。我住大雄旁邊,十幾年來,未曾聽過一個學生講粗口,未曾看過一個學生校服不整,如露出裇衫之類

回覆 cherrieshum 的帖子

謝謝

cherrieshum 發表於 22-12-18 15:01
我選大雄,校風純樸,學生乖巧。我住大雄旁邊,十幾年來,未曾聽過一個學生講粗口,未曾看過一個學生校服不 ...

我都有friend女讀佛教大雄,聽講雖然讀書成績麻麻但個女對學校有贊冇彈。

唐乃勤 如何?

你好!最後女女入邊間?
今年自行,我猶豫緊自二填張明添/莫敬堯,小朋友band2中。

Band 2頭唔洗咁快唸莫慶堯

我識2個叩門階段band 2C-3都即收,不過佢地最後無讀

參考各校成績

https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=3879315&pid=49283398

cherrieshum 發表於 22-12-18 15:01
我選大雄,校風純樸,學生乖巧。我住大雄旁邊,十幾年來,未曾聽過一個學生講粗口,未曾看過一個學生校服不 ...

又無咁誇,上元洲邨停車場頂層參觀下先。
長天 大雄 南華都有學生打躉。

如果只係呢4間 大雄 張明添 口碑好啲。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊