教育王國's Archiver

我的大寶 發表於 22-11-17 13:26

請問漢華用家, 放學時間

請問於漢華小學的用家, 而家是半日面授還是全日面授呢?? 想問如果全日面授下午15:30放學, 會唔會有課後活動或興趣班或輔導班可以響學校留左下午17:00 架呢??? 因本人工作關係, 接放學比較困難...
或者小西灣附近會唔會有補習社會幫手接放學架呢??

moneypigpig 發表於 22-11-17 16:50

[quote][size=2][color=#999999]我的大寶 發表於 22-11-17 13:26[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=49176354&ptid=3872873][img]static/image/common/back.gif[/img][/url][/size]
請問於漢華小學的用家, 而家是半日面授還是全日面授呢?? 想問如果全日面授下午15:30放學, 會唔會有課後活動 ...[/quote]
我我們都有offer :dad:  :dad:

以家是半日面授的

[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/common/android_v2.gif?v=2.9.2[/img]

miss0217 發表於 22-11-20 01:15

[i=s] 本帖最後由 miss0217 於 22-11-20 01:15 編輯 [/i]

[b]回覆 [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=49176354&ptid=3872873][color=Olive]我的大寶[/color] 的帖子[/url][/b]

暫時仲係半日。
以前返全日, 學校係有課後活動/輔導班,但呢啲係學校揀人,
亦都有興趣班不過好少位要抽籤
但依家唔知會唔會有改變

我的大寶 發表於 22-11-21 14:20

[b]回覆 [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=49177249&ptid=3872873][color=Olive]miss0217[/color] 的帖子[/url][/b]

好少位仲要抽籤...... :omouth: 想問下咁在職媽媽既同學仔會點安排呢?
頁: [1]