用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 Whitgift 13+ invitations
go

[英國] Whitgift 13+ invitations [複製鏈接]

請問有無人上星期考完13+,收到reject or invitation for interview 啊?學校話會asap通知reject,或者11/11會通知interview,14/11開始interview
但係我地兩樣都無收到😟
   0    0    0    0

醒目開學勳章

kayanjojo 發表於 22-11-12 19:49
請問有無人上星期考完13+,收到reject or invitation for interview 啊?學校話會asap通知reject,或者11/1 ...

想請問你收到消息未呀,我地唸住Apply,難考嗎?謝謝

回覆 bunbuncoco 的帖子

對我仔黎講,好難…..如果apply,提提你早日準備science卷。
學校環境非常好,祝你成功。

kayanjojo 發表於 23-3-2 17:43
回覆 bunbuncoco 的帖子

對我仔黎講,好難…..如果apply,提提你早日準備science卷。

係,我仔上年10月考,佢都話science 難, 可以係唔識來形容。當面試時,老師/校長問佢小學是否冇讀science, 仔話係,中一才開始讀。咁證明佢真係做得差(emoji),但面試可加幫佢加分,所以有幸有offer
‹ 上一主題|下一主題