用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 初小學體操邊間推介呢
go

[表演藝術] 初小學體操邊間推介呢 [複製鏈接]

無接觸過,初學都唔知小朋友會唔會比心機學,體操課一般幾錢呢?有冇經濟實惠的課堂推介?
   0    0    0    0

yaumuimui 發表於 22-10-17 14:23
無接觸過,初學都唔知小朋友會唔會比心機學,體操課一般幾錢呢?有冇經濟實惠的課堂推介?
...
男/ 女? 幾歲? 住邊區? 小朋友心儀邊種體操? (藝術/ 競技/ 技巧/ 健美/ 彈網) 如果冇咩概念可以報體操總會ge普及體操班體驗下先, 果度d班應該算係性價比最高.

kisani 發表於 22-10-20 10:03
男/ 女? 幾歲? 住邊區? 小朋友心儀邊種體操? (藝術/ 競技/ 技巧/ 健美/ 彈網) 如果冇咩概念可以報體操總會g ...

無概念,小朋友睇youtube睇過外國小朋友玩體操後話想學,講過好多次,囡囡6歲 沙田區。 體操會我有望過,見一年得5月先可以報名。

yaumuimui 發表於 22-10-22 10:15
無概念,小朋友睇youtube睇過外國小朋友玩體操後話想學,講過好多次,囡囡6歲 沙田區。 體操會我有望過, ...
男定女? 如果普通體操好似乙明青年空間有得學,或者近石門果邊嘅動工場,火炭嘅tumbler. 藝術體操嘅話,石門都有幾間可以揀
‹ 上一主題|下一主題