用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 ABRSM Remote result (piano) - 8月
go

ABRSM Remote result (piano) - 8月 [複製鏈接]

kodream 發表於 22-9-2 01:03
我見話8月11 開始轉左 no booking periods or exam sessions,無左due date!

請問有無人係11/8後報名交片 ...
已交左2次,都係1星期內出成績

Chan2015 發表於 22-9-5 21:28
請問你係交片後一星期定due date 既一星期後有result 呢?

交左日期後 1星期,家下鼓勵考生錄完先交 (我係錄完先報,報完即時upload) 所以個 due date 已無乜意義 (對我同我學生黎講)補充: 家下都已經唔係 due date 黎先安排考官睇 video 評分,係你一upload 黎就幫你排隊轉比考官,所以只要你有video 交得,已經唔使等N咁耐先出成績

Chan2015 發表於 22-9-21 10:15
thx! 我最終係交片後第八日收到成績
官方講係一星期,我暫時得 2次經驗。但都係 4-6日內收到。我有另一樂器老師都係 7日就收到。(我覺除非個考官覺有少少野,要再 比人審刻,先會遲少少) ---》個人意見。(anyway, 都比以前交完等 due date來得快)
‹ 上一主題|下一主題