用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 ABRSM Remote result (piano) - 8月
go

ABRSM Remote result (piano) - 8月 [複製鏈接]

kodream 發表於 22-9-2 01:03
我見話8月11 開始轉左 no booking periods or exam sessions,無左due date!

請問有無人係11/8後報名交片 ...

通常一個星期有成績

Momobaba012 發表於 22-11-13 20:14
無限NG,唔洗考scales,sight reading,aural tests,當然係易咗(除非考生aural 強演奏弱)。
...

係易咗,好多distinction都14X分,以前要sight reading 和aural時冇咁易,通常13X。

Momobaba012 發表於 22-11-16 17:17
我當年八級145分可以攞full scholarship去英國皇家音樂學院讀,而家通街都係14x分 (拉到走晒音都攞到:happ ...

真係
當年145真係好勁好少見,要sight reading 同aural差唔多啱哂

honeybibibibi 發表於 23-1-25 10:44
尋晚check到轉左marking scheduled,係咪好快會有結果?又係期待又緊張既時刻。
...

今次好快出result, 星期日晚上交,昨天星期三下午便出了!好開心我女8級了
希望她以後會更認真仔細一點練習

honeybibibibi 發表於 23-2-5 09:10
恭喜曬!囡囡好叻呀!  
我21號交片,但仲未有成績  。打左去英國,咩都問唔到,亦無話有問題 ...

謝謝
點解咁耐嘅,好似有D會被抽様做quality control 就會耐D,會等3-4個星期。正常應該係一個星期內有。

‹ 上一主題|下一主題