用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 有冇人試過高效能腦區治療 (IM)?
發新帖回覆
go

有冇人試過高效能腦區治療 (IM)?

如題,最近FB 見到有個藍xx 工作室有標榜呢樣治療,約左下星期上去先咨詢,我見網上冇咩人討論過請問有冇媽媽試過呀?
我見佢d youtube 係d 用電腦收集數據果類,唔知成效如何

Dovma 發表於 22-8-6 23:20
如題,最近FB 見到有個藍xx 工作室有標榜呢樣治療,約左下星期上去先咨詢,我見網上冇咩人討論過請問有冇媽 ...

你上咗去見未?即係咩嚟?

Dovma 發表於 22-8-6 23:20
如題,最近FB 見到有個藍xx 工作室有標榜呢樣治療,約左下星期上去先咨詢,我見網上冇咩人討論過請問有冇媽 ...

試左效果如何?

人地話藍心綾非常貴,而且治療師唔專業,有理無理都收左錢先,成日調學生堂

mwong127 發表於 23-3-17 05:26
人地話藍心綾非常貴,而且治療師唔專業,有理無理都收左錢先,成日調學生堂 ...

其實佢間中會fb彈出嚟,我有睇過佢啲片介紹都感覺唔專業。但我本身都想比仔試呢種腦神經反饋治療

我哋做左兩個10堂療程IM, 又sell 我哋上䦧讀治療,sell 到天下無敵,最後sell 我哋吃佢哋supplements. 又再叫我哋見營養師
我唔可以話完全無幫助,我一個唔覺意洗左10萬,效果一定不理想。如果佢哋果套得,點解最後叫我個仔吃supplements? 我無再落撘了

Marcusmam 發表於 23-3-31 14:46
我哋做左兩個10堂療程IM, 又sell 我哋上䦧讀治療,sell 到天下無敵,最後sell 我哋吃佢哋supplements. 又再 ...

我都係因為fb廣告試左藍xx, 買左10堂$12000中文訓練堂、上到第3堂要見博士、話上IM 可以令小朋友記憶好,但好貴,我話考慮、感覺商業化
但你覺得上左堂小朋友有冇少少進步?因我小朋友上左5堂未見效果

Moon1129 發表於 23-5-15 08:27
我都係因為fb廣告試左藍xx, 買左10堂$12000中文訓練堂、上到第3堂要見博士、話上IM 可以令小朋友記憶好, ...
好彩你回覆, 我有查詢, 佢地已經價錢大約都唔提呀, 咩都叫人上去先, 已經怕左...真係一頸血~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊