用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 想安排去英國讀書,有冇好agent介紹
樓主: llc001
go

[英國] 想安排去英國讀書,有冇好agent介紹   [複製鏈接]

AGENT 我首選ACADEMIC ASIA
人地 做野一流

你行入去, 做TEST ,再因 你子女成績 去判斷那些中學

是有根有據

但多數人未必喜歡

因為不少人的子女在本地成績一般, 想大貪去英國 名校

子女未夠料, 想大貪,好好的學校

結果  ACADEMIC  ASIA  正正經經唔攪

走去 一些呃錢, 劏客的AGENT

自己蠢, 俾人呃, 要交 智商稅

可能生一個, 想俾最好的教育

但你子女  咩料, 就入返咩學校, 是公平, 合理

我自己強烈 網友選返ACADEMIC ASIA

同埋, 準備定 別人給你的TEST

出面好多AGENT 竇 , SELL高COMMISSION REBATE 的學校

所以一定要小心

好多會員都用ACADEMIC ASIA  
因為名校,  俾ACADEMIC ASIA  數位數目

其他agent, 我叫大家睇路, 小心

我個人強烈建議,  考慮用AA 就算

幫子女, 谷定  AA 分班試 的試題

之後,  靜侍 AA 點安排

我認為,最快, 最抵玩

同埋,最重要, 你唔會俾人呃

出面, 經濟唔好, 多人去英國

多騙局,  去AA攪升學, 保平安

我這番 心底話,   多數父母應會同意, 特別對升學有經驗  的父母

直去AA, 就攪店,

你起度 煩什麼? 再多的煩惱 都是愚蠢 及多餘的

同意樓上,我係 AA 用家,係跟得好好,而且慳左好多考試費。如果考一線學校,考 Y9 要預早兩年準備,考 Y12 最少一年前準備。即使英國本地小朋友考一線學校(政府或私立) 都係爭崩頭好細個開始準備,唔係話想入就入。

Support Academic Asia, B 字搵完考uniset 錢見成績平平agent 直頭消失唔再理同回覆

Del

‹ 上一主題|下一主題