用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 細細聲報料區-又有加班機呀
樓主: cfs
go

[英國] 細細聲報料區-又有加班機呀  

kct18 發表於 22-7-23 20:14
今日冇睇添,已經賣晒
手快有,手慢無,果真海鮮價

cfs 發表於 22-7-23 23:50
香港出發的單程,香港出發的來回,你可以去國泰網站用code search 會見到

我今天手多多見到CX開始有23年7月賣,我㩒7月倫敦飛香港,成2萬蚊,想請教吓係真定假,好希望係我眼花

回覆樓主:

我都有問,student ticket應該平D,但CX話11号前已無M class。

sp3014 發表於 22-7-24 17:19
我今天手多多見到CX開始有23年7月賣,我㩒7月倫敦飛香港,成2萬蚊,想請教吓係真定假,好希望係我眼花 m ...
國泰系統可以訂360日內,今日可以訂到2023年7月19日.7月19日, CX252有m class學生飛最平. 假如去程11月1日,回程7月19日,學生來回包2件行李11,759, 你可以在官網search到架.來回m class.
搵到邊日最低class就會咁平.

luckyangel 發表於 22-7-24 18:40
我都有問,student ticket應該平D,但CX話11号前已無M class。
9月1-28日岩岩睇都無晒了,加班機要好快手架,次次我一公開其實已人傳人,所以我都已經打晒加開既日子,第你地唔駛日日search, 要快第一時間官網訂,再唔係相熟旅行社霸位.

cfs 發表於 22-7-24 18:56
9月1-28日岩岩睇都無晒了,加班機要好快手架,次次我一公開其實已人傳人,所以我都已經打晒加開既日子,第你地 ...

我而家想book一月頭返 man 三月尾返香港, 好貴

PUIPUI2000 發表於 22-7-24 22:06
我而家想book一月頭返 man 三月尾返香港, 好貴
我上星期訂左坐Qatar,$10370

細細聲講你知...英航12月6日開始有機香港-倫敦,而倫敦-香港12月7日第一班. 隔日有飛機....不過....飛唔飛到我唔知架

cfs 發表於 22-7-27 17:35
細細聲講你知...英航12月6日開始有機香港-倫敦,而倫敦-香港12月7日第一班. 隔日有飛機....不過....飛唔飛到 ...

Tse tse先

TTEE1819 發表於 22-7-27 17:38
Tse tse先
嘩,最快係你,勁呀

cfs 發表於 22-7-27 17:35
細細聲講你知...英航12月6日開始有機香港-倫敦,而倫敦-香港12月7日第一班. 隔日有飛機....不過....飛唔飛到 ...

即睇16 至 30 dec, LHR to HKG to LHR, 要2萬呀,好貴好貴,負擔唔起呀 >_<

cfs 發表於 22-7-27 17:38
嘩,最快係你,勁呀

因為一路check緊聖誕票囉,你一講,緊係拿拿聲睇啦

TTEE1819 發表於 22-7-27 17:41
即睇16 至 30 dec, LHR to HKG to LHR, 要2萬呀,好貴好貴,負擔唔起呀 >_<
12月30日咁早返去開學咩??

TTEE1819 發表於 22-7-27 17:41
12月16日已經好滿了,你要考慮12月11日喇,仲有4個位

最慘小朋友未夠14歲,唔能夠自己搭BA(emoji),只能搭CX

JChappyma 發表於 22-7-27 21:44
最慘小朋友未夠14歲,唔能夠自己搭BA(emoji),只能搭CX

未足14歳還可以坐Qatar我仔13歲開始坐佢,好方便。
還有Finair及Emirates 也是足十二歲便可以,轉機都簡單。

回覆 cfs 的帖子

wah wah wah , 我呢排無上來一陣, 錯失左呢個消息添.....謝謝cfs.   
可惜一上到來, 見到其他人都話full 左了, 大家都果然好快手, 勁!

cfs 發表於 22-7-23 10:36
9月20日, 加開左, CX255, 開 0120/ 到 0835, 最低K class, 快快
雖然我miss 左, 但我都要 超級大大聲謝謝妳)))))))))))))))))))   

哈哈, 没有最貴, 只有更貴
20/9 CX -->LHR,  仲有位, 但係要  HK$ 94,xxx  係商務 (成10萬一張單程票), 仲要還只預下2個位。

真係好痴左線, 轉機我有睇芬蘭航行, 我早排睇時都OK 價la, 易架又貴左la.

要買真係要快

poonseelai    發表於 22-7-28 13:16

teabag 發表於 22-7-28 11:20
哈哈, 没有最貴, 只有更貴
20/9 CX -->LHR,  仲有位, 但係要  HK$ 94,xxx  係商務 (成10萬一張單程票),  ...

咁遲先買實貴啦,我7月16日通知大家架喇.一報料果日下午都已經無晒喇,除非我唔出聲都會慢小小既.一通天好多朋友立即買.但係我又唔想大家呆等