用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 葵涌蘇浙中學校風好嗎?
go

葵涌蘇浙中學校風好嗎?

仔 band2想揀尼間但又唔知好唔好?淨係知道交通方便,食飯又方便。

回覆樓主:

Up up

回覆樓主:

Up up

Jessica.Ceci 發表於 22-5-7 19:13
仔 band2想揀尼間但又唔知好唔好?淨係知道交通方便,食飯又方便。

葵青區部分中學成績供參考

2021年 3322率 | 22222 | 主科2+
全完 52.5% | [···] | 97.3%
石天 36% | 87% | ~94%
吳若瑜 [···] | 80.7% | [···]
迦密愛禮信 [···] | 75% | [···]
葵蘇 25.5% | [···] | [···]
皇仁舊生會 [24.3%]^ | [···] | [···]
李賢堯 [···] | [···] | ~91%
顧超文 15.1% | [···] | ~89%

吳祥川 / 荔天 / 梁植偉 無公布

^ 2020年數字

Jessica.Ceci 發表於 22-5-7 19:13

揾日請假,大約1點幾放學時,响門口睇吓D學生,甚至問吓D學生情況。

因為葵青區b2中學,除咗伍若瑜,真係間間都差不多。
教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

gracelam 發表於 22-5-8 19:49
揾日請假,大約1點幾放學時,响門口睇吓D學生,甚至問吓D學生情況。

因為葵青區b2中學,除咗伍若瑜,真係 ...
好建議,家長最好在上學或放學時間,親自到心儀的學校觀察....

請問石籬天主教係2B學校嗎?校風好唔好啊?

angel1404 發表於 22-5-11 23:23
請問石籬天主教係2B學校嗎?校風好唔好啊?

石天2021年成績有B2B水平

回覆 Poyau 的帖子

謝謝