用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 多倫多機場的shuttle bus 站容易揾嗎?距離terminal遠嗎 ...
go

[加拿大] 多倫多機場的shuttle bus 站容易揾嗎?距離terminal遠嗎, [複製鏈接]

仔仔將9月去安省倫敦市讀grade 9,如我返港後仲要隔離,我真係請唔到假陪佢過去,要佢自己去嘞!本來諗住在YYZ轉機去London city international Airport (YXU),然後homestay parent 接機,但學校通知學費包括由YYZ 去倫敦市嘅shuttle transport 。而家等緊出學簽,交學費尾數,配對homestay family,跟住就訂機票。請問到左YYZ機場去搭Shuttle容易揾Shuttle bus 站嗎?如 HKG to YYZ班機 delay,容易等下一班車嗎?定係搭返domestic Flight 去YXU穩陣D?
   0    0    0    0
:mrgreen:

回覆 IH 的帖子

學費包shuttle 接送,不如問清楚係包巴士定學校有指定車接送?

回覆 pakpakchen 的帖子

而家改返嚟衹隔離7天(希望到時完全不用隔離),所以我會同佢一齊去,學校會安排埋我同佢一齊在多倫多上車,咁就唔使咁擔心
:mrgreen:
‹ 上一主題|下一主題