用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 DGJS call waiting
go

DGJS call waiting

請問有冇人知DGJS call waiting 未?

最大機會call waiting 的一班小女生,本身學校安排1月3rd in, 但因為疫情,到而家都未做...

leeleemrs 發表於 22-3-15 09:22
最大機會call waiting 的一班小女生,本身學校安排1月3rd in, 但因為疫情,到而家都未做...
...

係咪會有機會call 2nd in 完行人止步果班小女生?

YCF003 發表於 22-3-15 14:23
係咪會有機會call 2nd in 完行人止步果班小女生?

呢個階段應該未係
本身安排左一月3rd in 既, 佢地12月出final result 時已經同時獲通知要3rd in. 如果2nd in 行人止步的, 估計應該要等呢班做完3rd in 先, 之後再call 另一批3rd in

聽聞dgjs call waiting 點都係call 3rd in, 唔會直接比offer....但唔肯定, 有錯請指教

leeleemrs 發表於 22-3-15 23:08
呢個階段應該未係
本身安排左一月3rd in 既, 佢地12月出final result 時已經同時獲通知要3rd in. 如果2nd  ...

謝謝你的回覆,唯有等通知

leeleemrs 發表於 22-3-15 09:22
...

明白,謝謝(emoji)(emoji)

請問最近還有call waiting嗎?

MonkeyBaby123 發表於 22-6-6 21:41
請問最近還有call waiting嗎?

四月尾3rd in了本身12月話要3rd in 個批, 好似收左10個8個

大抽獎後應該都會call 人再3rd in.

Good luck!

請問最近有人收call嗎?

有無新消息 Thx!