用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 delete
go

[其他] delete [複製鏈接]

delete
   0    0    0    0

Falcon媽媽 發表於 22-1-17 11:18
上星期因為阿仔interview轉左zoom, 學校要求交錢同文件去石門campus個Security Office度,同埋攞accessment ...
印象分真係大打折扣,不過你已經比咗錢嚟緊準備入讀?定只係比錢做 assessment ?

ckmammy 發表於 22-1-17 12:54
印象分真係大打折扣,不過你已經比咗錢嚟緊準備入讀?定只係比錢做 assessment ? ...

要比accessment fee interview 呀,好彩我堅持唔走要佢地搵,如果唔係到時點in.....

回覆 Falcon媽媽 的帖子

send email同學校反映返, 你只需要講事實! 不是投訴! 等學校知道, 如果真是一間好既學校絕對唔希望有咁既事發生, 因為家長係佢地米飯班主, 形象對國際學校好緊要! 佢地絕對唔會比職員再錯落去!

回覆 PigPig710 的帖子

我呢個星期先interview, 佢地1日未比offer我, 我唔想搞咁多野住.

建議網上也不要發表,受歡迎既學校,門口動物好多時都有出現,從來都有,為左自己小朋友睇開D...加油!
‹ 上一主題|下一主題