用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 35網選校
go

35網選校 [複製鏈接]

請問35網點填好呢…好似每間都差不多level,而且得個幾間可以填…如果抽唔到會不會派到其他區?
   0    0    0    0

Crystal12610 發表於 22-1-15 00:53
請問35網點填好呢…好似每間都差不多level,而且得個幾間可以填…如果抽唔到會不會派到其他區?
...

35網2022年得31網借位9個
大抽獎中借位可能難過中本區熱門

2022年
學校 統一/學額 | 自行
35網本區
天神 34/75(45.3%) | 38
奉基 47/100(47%) | 50
黃宣 57/150(38%) | 75
紅馬 54/125(43.2%) | 63
奉千 42/100(42%) | 50
聖提摩太 79/100(79%) | 50
葛量洪 59/125(47.2%) | 63
------------------------------------------------------
本區 372/775(48%) | 389

31網借位
佐官 2
羅裕積 2
東莞方樹泉 5
------------------------------------------------------
借位 9

2022年度統一派位各小一學校網選校名冊
https://www.edb.gov.hk/attachment/tc/edu-system/primary-secondary/spa-systems/primary-1-admission/POA2022_CA_Booklet.pdf

Poyau 發表於 22-1-15 04:26
35網2022年得31網借位9個
大抽獎中借位可能難過中本區熱門

借位既學校係可以填落乙部嗎

Crystal12610 發表於 22-1-15 20:50
借位既學校係可以填落乙部嗎

可以
‹ 上一主題|下一主題