用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 求助:掃管笏(或黃金海岸)往返根德園下午班 ...
go

求助:掃管笏(或黃金海岸)往返根德園下午班 [複製鏈接]

各位好,我小朋友黎緊九月會入讀根德園下午班,但上網揾咗好多不同街車或校巴服務公司都無提供服務由掃管笏或黃金海岸往返kv,甚至往九龍塘學校都無。見d人話註冊日會有街車係學校門口招手,但今年kv註冊全郵寄😅,都唔知點入手。

請問各位有冇多d街車電話或資料?或者有冇人可以一齊join街車服務🙏🏻,係徵校車個版出post但無乜回覆,所以先想係依度求下其他家長解答,請見諒🙏🏻
   0    0    0    0

夾街車,好多時要同一位置上車,比較難夾。多一個上車點又會貴點。
我天水圍,諗住自己帶佢搭西鐵咋

之前有謝太保姆車,從屯門出九龍塘。
也可以一早7點,8點左右,或者放學時間,在屋苑門口等,會有來來往往的校車,街車。見到街車即刻記下電話,打去問

Mtk206 發表於 22-1-9 21:40
之前有謝太保姆車,從屯門出九龍塘。
也可以一早7點,8點左右,或者放學時間,在屋苑門口等,會有來來往往 ...

唔該晒你(emoji)

kevin410 發表於 22-1-9 14:57
各位好,我小朋友黎緊九月會入讀根德園下午班,但上網揾咗好多不同街車或校巴服務公司都無提供服務由掃管笏 ...

你試下打94328780
我見呢架九龍塘車會入埋掃管笏
我之前都搵緊所以save左電話!

Sweet126 發表於 22-1-10 18:38
你試下打94328780
我見呢架九龍塘車會入埋掃管笏
我之前都搵緊所以save左電話!

唔該唔該
‹ 上一主題|下一主題