用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 九龍城一線小學B3
go

九龍城一線小學B3 [複製鏈接]

請教:B3A/B男,如誇區到深水埗,可升band到B2C嗎?謝謝
   1    0    0    0

siufung 發表於 21-12-26 09:15
請教:B3A/B男,如誇區到深水埗,可升band到B2C嗎?謝謝
留係KL3抽鄧鏡波同五旬節好過啦!
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

hkpapa852 發表於 21-12-26 09:35

同意

回覆 hkpapa852 的帖子

其實band 3填第一填基道,第二鄧鏡波有冇機會?

siufung 發表於 21-12-26 09:15
點定義「九龍城一線小學B3」同「B3A/B」?
如果係指「九龍城一線小學」校內既「B3A/B」(例如排第70~80%),咁其實有可能係九龍城區既B2,如果係咁,大抽獎按照B2排,但係稍為保守啲就得。
如果係指「九龍城」既B3,(校內既「B3B/C」,排第80~90%,甚至更後),咁大抽獎只好按照B3排。

謝謝。
小朋友間小學(私小)區內排名極高,過往保守70%以上B1率。奈何呈一二都數學不合格,校內已成85%開外。
過往數據學校首輪衹有少於5%b3率。
所以小朋友希望搏上B2

多謝hkpapa    
請問自行策略如何?何官,文理有機嗎?
‹ 上一主題|下一主題