用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 返全日pack lunch
go

[小學] 返全日pack lunch [複製鏈接]

請問係咪所有可以返全日的國際學校,都要自己準備午餐?冇得同飯商訂飯?我仔黎緊轉去國際學校,要自己pack lunch,25分鐘午餐時間。
都唔知幾時先可以訂飯。
   0    0    0    0

你係邊間?  你可以問吓學校有無得在買lunch.

littleoioi 發表於 21-10-19 15:37
請問係咪所有可以返全日的國際學校,都要自己準備午餐?冇得同飯商訂飯?我仔黎緊轉去國際學校,要自己pack ...

我哋學校有得訂飯。我知有啲學校以前有得訂返,但自從停課再復課之後一路冇得訂飯。又有啲係最近先可以恢復訂飯,好似係要符合政府一啲規矩先至可以喺canteen供應飯餸。

我小朋友學校有自己cafeteria, 可以訂飯不用pack lunch.

小朋友學校有Cafeteria , Covid 復課後,依家返全日,只有高年級可以訂飯,低年級的仍要自己pack lunch。冇得同午餐供應商商討,冇得訂就係冇得訂。因為要實施人潮管制,分班到餐廳食午餐,每班只有25 分鐘午餐時間

間間不同的,有部分學校根本全校都無得訂飯,家長自己pack lunch pack 足幾年,同COVID 無關

littleoioi 發表於 21-10-19 15:37
請問係咪所有可以返全日的國際學校,都要自己準備午餐?冇得同飯商訂飯?我仔黎緊轉去國際學校,要自己pack ...

我女學校開返全日就係學校食,同之前一樣,我冇理到呀!
小小映像誌
老公, 你快樂所以我快樂~~ 好愛你哦~~ :oops:  
張家大少奶的美食日記
‹ 上一主題|下一主題