用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 有冇因為要申請exemption搞緊student guardian visa去SA ...
樓主: mammyiloveu
go

[澳紐] 有冇因為要申請exemption搞緊student guardian visa去SA既家長? [複製鏈接]

apple000 發表於 21-11-26 09:11
不同州份要求不同,你要睇返州政府網頁。國際邊境出入是由聯邦政府決策,至於是否要隔離和隔離、防疫方法是 ...

阿女入Adelaide 讀大學,到時自己一個入境
想了解入南澳的隔離酒店的安排
我見你post 已入境及隔離中,所以想知多少少

感謝

wyh:) 發表於 21-11-26 17:04
我見你post 已入境及隔離中,所以 ...

你要去返南澳的政府網頁看
https://www.covid-19.sa.gov.au/restrictions-and-responsibilities/international-arrivals

wyh:) 發表於 21-11-26 17:04
我見你post 已入境及隔離中,所以 ...
幾時? 我女1月都係自己過Adelaide讀Year 11, 24號飛星航經星加坡, 睇下會唔會揾到伴

mammyiloveu 發表於 21-12-30 16:28
幾時? 我女1月都係自己過Adelaide讀Year 11, 24號飛星航經星加坡, 睇下會唔會揾到伴 ...

我囡囡都係乘坐星航經星加坡到Adelaide
會比你的囡囡早一星期出發

‹ 上一主題|下一主題