用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小心有男咸濕結他導師
go

[音樂] 小心有男咸濕結他導師 [複製鏈接]

本人女兒14歲,今年暑假想學木結他於是幫他報了屋企附近的琴行找導師教佢學,在這間琴行一報上四堂,開頭冇乜問題,女兒都讚呢個導師教得好好,教得佢明白,這位導師跟住同個女講,話我由我個studio來比較麻煩,不如妳上嚟我個studio學,我收妳平啲兼教多15分鐘,我哋覺得ok、於是便帶她上去這位導師喺觀塘工業大廈嘅studio,已經上左兩次,本來唔知咩事,第一次喺佢studio度媽咪都有一齊陪咗半個鐘頭睇老師教導,覺得冇咩問題就離開咗半小時後先嚟接返,一個星期後的第二次再上studio就開始有啲離譜,一小時嘅學習用咗半個鐘頭同我個女傾閒偈,講啲嘢同學結他完全無關、有讚我個女靚,跟住又曾經摸過我女個臀部,話點樣做exercise令到個pat pat firm啲,我非常憤怒,畀咗錢仲要好似送個女送羊入虎口,我現在諗緊可唔可以報警,這種有啲似乎介乎性騷擾與非禮之間。
   1    0    0    0

回覆樓主:

嘩。好過份喎

sam9035 發表於 21-8-15 11:43
本人女兒14歲,今年暑假想學木結他於是幫他報了屋企附近的琴行找導師教佢學,在這間琴行一報上四堂,開頭冇 ...

「跟住又曾經摸過我女個臀部,話點樣做exercise令到個pat pat firm啲」

絕對可以報警非禮
不要辜息呢啲人
只會蝦其他細路女

王家爸爸    發表於 21-8-15 18:39

本人女兒14歲,今年暑假想學木結他於是幫他報了屋企附近的琴行找導師教佢學,在這間琴行一報上四堂,開頭冇 ...

太過份

摸過我女個臀部 --- 你唔報警?你可以接受摸臀部?

Azzurro 發表於 21-9-1 08:49
摸過我女個臀部 --- 你唔報警?你可以接受摸臀部?
係囉點解唔報警

回覆樓主:

可否告知導師大概資料,因我小朋友也在觀塘私人studio學結他

我都識人的男結他導師是溝女王,仲有埋親密關係,真無恥! 專向中學單純少女埋手。所以到女生青春期單對單的課外活動,家長要多加留意或避免! 因為這些導師的一技之長隨時變成女生的偶像,再加上花言巧語,好易得手!

我提議你報警,佢應該唔止一次㗎啦! 之前應該都有好多學生受害!

回覆 sam9035 的帖子

好變態呀!
‹ 上一主題|下一主題