用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 ABRSM remote exam - 9月 - 今天報到名嗎?
go

ABRSM remote exam - 9月 - 今天報到名嗎? [複製鏈接]

想問有無人今天已經報左9月的琴試? 我而家見未有9 月時間出現既..
   0    0    0    0

回覆樓主:

報到。你報了未?

我去到show available exam date 0個版,但禁每一個時間,都prompt 話無位,但我見個available duration 係足夠架喎,請問大家有無呢個情況?可以教下我嗎?

熊媽咪 發表於 21-8-11 15:03
我去到show available exam date 0個版,但禁每一個時間,都prompt 話無位,但我見個available duration 係 ...
上一次見過,明明有 80分鐘,我試 5級 18分鐘都過唔得 (估計係個 data未update 到)只能講,ABRSM不定時放開時間,不停登入去睇喇 。我有次晚上 10點幾先佢放位,(明明 6點都無,攪到涼未沖,飯未食)瞓前試多次就見到有 .....

Gina11 發表於 21-8-12 21:00
上一次見過,明明有 80分鐘,我試 5級 18分鐘都過唔得 (估計係個 data未update 到)只能講,ABRSM不定時放 ...

多謝你既答覆呀!我尋日隔一陣login試下,試左幾次終於可以報到喇!
‹ 上一主題|下一主題