用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 MCS vs KTS,如何選擇?
樓主: ccmamapp
go

MCS vs KTS,如何選擇? [複製鏈接]

路過有感,如果是 spccps vs mcs 呢?咁大家又會點揀?純討論一下雖然spccps是神校,但慳左12年錢,條數好come 計,大家都係b one 中學back up

ferrymama 發表於 21-8-5 06:29
路過有感,如果是 spccps vs mcs 呢?咁大家又會點揀?純討論一下雖然spccps是神校,但慳左12年錢 ...
如果有經濟方面的擔心,還是讀MCS比較穩陣。畢竟經濟前景不明確,雖然SPCC學費物有所值,不過如果免費的MCS,就是超值。

讀MCS仲想闖神校的話,咁不如讀KTS算了。

ar_mak 發表於 21-8-6 23:49
如果係SPCC識到個青梅竹馬,執子之手,與子偕老,咁就無價喇喂~

PS:12年既經濟環境, ...

男女校 vs 女校
有Ib vs 無ib
如是我寧願慳d

ar_mak 發表於 21-8-6 23:49
如果係SPCC識到個青梅竹馬,執子之手,與子偕老,咁就無價喇喂~

PS:12年既經濟環境, ...
人哋講KTS,MCS
唔關SPCC事喎。

純討論下, 對不起樓主! SORRY SORRY, 係我路過發UP風

不過講番正題, 我一定會揀MCS, 進可攻, 退可守, 我知有人今年MCS S1入左SPCC

ferrymama 發表於 21-8-7 14:02
純討論下, 對不起樓主! SORRY SORRY, 係我路過發UP風

不過講番正題, 我一定會揀MCS, 進可攻, 退可守, 我知 ...

我都係斷片,未睇清楚
‹ 上一主題|下一主題