用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 跑馬地 St Paul VS 大坑真光
樓主: hk51113973
go

跑馬地 St Paul VS 大坑真光  

PAPA2022 發表於 21-8-17 14:36
好多「名校」, 由門口阿姐, 教務處職員, interview 老師/副校長........都係大口氣。真係以為自己高人一等, ...

⋯⋯ 供求關係

PAPA2022 發表於 21-8-17 14:36
好多「名校」, 由門口阿姐, 教務處職員, interview 老師/副校長........都係大口氣。真係以為自己高人一等, ...

亦有因為校工本身際遇。見識過校工在A 校時嘅氣焰(),後來轉到B校做校工時乜氣焰都冇()。而A校校工嘅replacement,卻又客氣到你唔信。

想知SPSS 中學多唔多課外活動?

其實好多嚴嘅女校都唔係sell 關愛,因為大部分學生都唔需要特別的關愛,所以她們也不會懷疑學校是否關愛。

piyohk 發表於 21-7-13 23:14
我識他們的父母(五個不是來自同一家庭),有禮貌,還要好客。父母身教應該無問題!
...

你講呢間我都有同感,我的朋友都有同感。好多人話真女神校d學生好串,但出奇地我同一些朋友一樣覺得你講果間仲差

mcl203 發表於 21-7-15 12:05
unseen未必係一啲高難度動作,是否乎學校點嘅目標,可以係普通嘢嚟~~~
...
低年級unseen可能係災難