用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問Ace Kids Education Centre好唔好?
go

[英文] 想問Ace Kids Education Centre好唔好?

我想安排小朋友係黎緊個暑假補英文,咁見到將軍澳坑口有間叫Ace Kids Education Centre,我想知有冇人有上過?覺得好唔好?

hotmilktea_4 發表於 21-6-23 10:24
我想安排小朋友係黎緊個暑假補英文,咁見到將軍澳坑口有間叫Ace Kids Education Centre,我想知有冇人有上 ...

我都想知,附近都有唔少centre,係唔知邊間好

iammonkey 發表於 21-6-23 12:14
南豐廣場有好多教育中心,但係真係太多選擇,我都睇左好耐

hotmilktea_4 發表於 21-6-23 10:24
我想安排小朋友係黎緊個暑假補英文,咁見到將軍澳坑口有間叫Ace Kids Education Centre,我想知有冇人有上 ...
冇聽過呢間!

yying829 發表於 21-6-23 15:29
冇聽過呢間!
其實我都係第一次幫小朋友物色出面既英文班,見呢間口碑唔錯,好似幾多course咁

hotmilktea_4 發表於 21-6-23 14:28
南豐廣場有好多教育中心,但係真係太多選擇,我都睇左好耐

我大女都有係南豐廣場補英文,但唔係報呢間,第一次報仲可以減50

Alicham 發表於 21-6-24 12:35
我大女都有係南豐廣場補英文,但唔係報呢間,第一次報仲可以減50
第一次報減50?係咪間間教育中心都得?

hotmilktea_4 發表於 21-6-24 14:01
第一次報減50?係咪間間教育中心都得?

之前見有人派傳單,我有keep左張,好多間補習或興趣班既centre都應該用得,你果間都有得減50

Alicham 發表於 21-6-24 12:35

唔好意思,我想問你報centre既時候,係直接同佢講第一次報,定係要show d咩俾佢睇先用到個優惠?

iammonkey 發表於 21-6-23 12:14
呢啲教育中心,良莠不齊,有好有壞,再加上人夾人緣,所以都好難揀。嘗試同中心講,想試堂,一般願意俾你免費試既,間中心對自己一定好有信心;收錢俾你試一、兩堂既,應該都唔會太差。無得試既,就要小心啲。

iammonkey 發表於 21-6-25 15:39
唔好意思,我想問你報centre既時候,係直接同佢講第一次報,定係要show d咩俾佢睇先用到個優惠?
...

我就真係第一次係果度報名,若果唔係新生,咁就唔清楚