用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 NT7 聖心、沙官、林漢光、鄭榮之點排?
樓主: BB666
go

NT7 聖心、沙官、林漢光、鄭榮之點排?

回覆 洋蔥頭媽咪 的帖子

唔該晒,我囡鐘意數學,我再詳細研究下呢兩間🙇🏻‍♀️

回覆 Anfiodan 的帖子

郭得勝中一中二有獨立一科名稱叫  inno master會砌機械人電動什麼什麼 同時亦會參加比賽 印像中都有些校際獎項也有出國比賽
另外亦有課外活動跟stem有關逢星期六上課 可以去學校網頁參考一下

Happykidss 發表於 21-4-29 14:17
回覆 Anfiodan 的帖子

郭得勝中一中二有獨立一科名稱叫  inno master會砌機械人電動什麼什麼 同時亦會參加 ...

謝謝介紹。

Innomaster係孩子最喜愛既科目。讀高中既佢好懷念呢科啊。

有關星期六STEM班/出國比賽,可以睇下呢個

Our Odyssey of the Mind Team in USA

https://www.facebook.com/196670540377006/posts/2492748874102483/

回覆樓主:

因為學校在校網今晚開show,容我賣下告白

天主教郭得勝中學

周年英語音樂劇在校網公映!!

*Washroom Wonderland*

記低日子和家人朋友一起看啊!!

日期:
2021年4月30日 (五)
2021年5月1日(六)
2021年5月2日(日)

時間: 7:30 p.m.-9:00 p.m.

公映網站:
https://www.ktscss.edu.hk/

nicolemummy 發表於 21-4-30 06:52
因為學校在校網今晚開show,容我賣下告白