用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 好無禮貌geTKO小學
go

好無禮貌geTKO小學

通常如果學校急call叫我in我諗都唔諗就拒絕之前都遇過深水埗又有間小學好鍾意急call人去in
仲要即日 2個鐘後。

老實說,你約個朋友都唔會約到啦
都唔知d學校諗咩。

今日哩間其實個band真係好差 見過佢2間
叫信e會

佢土瓜灣個間細到豆潤咁細, 本來想即走
都怪自己資料搜集唔夠, 就硬住頭皮見下
點知個pannel好無禮貌
我嬲到想即走

自此我見哩d無禮貌ge學校都係避

今次哩間信e仲癲, 又要人即日去, 咁我話你即日咁急,
見佢個文書好似好難做我咪問佢咁你要幾點  ,
咁我想試下個校長係咩料, 我話我揸車黎, 你6點學生放晒學
應該可以畀到車位我  跟住佢就無打黎。

過2個鐘我問佢點, 佢話無free parking,
我心諗哩間學校縮數到賺求職者車位錢咁無品
。跟住過多一秒佢又打黎話無時間安排畀我。

真係好 遇著哩種老闆真係想死, 無量氣到咁都得。。。
明咩道 呢, 明白打橫行就係道理, 都唔知哩間學校老師可以點忍。

回覆樓主:

炮仗街?

musicholic_tim 發表於 21-3-26 13:38
通常如果學校急call叫我in我諗都唔諗就拒絕之前都遇過深水埗又有間小學好鍾意急call人去in
仲要即日 2個鐘 ...
道? 好好架咩? 如果嘰教職員咁差間學校都未必好

仲以為你係校董