用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 deleted
樓主: chantelle321
go

deleted  

今早10點收到,下午4 pm 去,前面visitor 登記表有六 七位到訪目的係註冊

今早收waiting 我係第一階段sencond in 後waiting 後段 我已放位 Good luck

回覆樓主:

即係call 完第一階段先再call第二階段?請問有第二階段前段waiting收到電話嗎?

回覆 wingaman 的帖子

只參加第一階段面試, 有2nd in, , 就係 11月那一次,第2 階段學校冇通知要面試, 有寫一封信, 加上附有課外活動冠軍証書, thx

回覆 chantelle321 的帖子

我唔係 5 字, 係26060670

Chanyeeson 發表於 21-6-11 20:44
即係call 完第一階段先再call第二階段?請問有第二階段前段waiting收到電話嗎?
...

我們第二段申請的,無講什麼段的waiting , 收call 了。

我地第一輪有2nd in,亦有參加復活賽,但keep住後段waiting, 有寫信求位,剛剛星期五收到call喇,祝大家都順利!

misstiti 發表於 21-6-13 21:23
我們第二段申請的,無講什麼段的waiting , 收call 了。

我同你情況,但未有收call,希望有奇蹟

我第一輪的都收唔到call,但已call到第二輪,仲有無機會架

wingaman 發表於 21-6-14 15:45
我第一輪的都收唔到call,但已call到第二輪,仲有無機會架

可能係兩個階段的成績一齊排名,然後call

Chanyeeson 發表於 21-6-14 15:47
可能係兩個階段的成績一齊排名,然後call

同感,應該係將2nd phrase同1st phrase嘅重新排位

請問今日有人收CALL嗎?

一直無音訊,但又唔係無曬希望,咁先係最煎熬

回覆樓主:

有無人收到電話再面試?

有呀, 剛打來明日下午再面試. 家長和小朋友分開面見, 家長要填問卷, 是否二面份問卷填得太差? 小朋友唔知考咩呢?

melodytsui89 發表於 21-6-17 16:58
有呀, 剛打來明日下午再面試. 家長和小朋友分開面見, 家長要填問卷, 是否二面份問卷填得太差? 小朋友唔知考 ...

請問小朋友本身係waiting 嗎?

melodytsui89 發表於 21-6-17 16:58
有呀, 剛打來明日下午再面試. 家長和小朋友分開面見, 家長要填問卷, 是否二面份問卷填得太差? 小朋友唔知考 ...

但之前第二輪都係分開,家長要填問卷同分享野

回覆 Chanyeeson 的帖子

後段waiting

melodytsui89 發表於 21-6-17 17:13

後段waiting

我小朋友都係次輪招生的waiting, 無寫咩段。可能都要再面試。不過未有電話搵我哋,請問時間是學校決定還是一齊商量互就?

學校只比一個日期和時間咋. 我話OK. 今日問明日......真係.................