用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 FIS Offer 21/22
發新帖回覆
go

[其他] FIS Offer 21/22

今日只收到WAITING. 其實係咪所有人都只會收到WAITING, 冇rejection?

Have reject. My friend got rejected before

回覆 clairebella 的帖子

Thanks!!

Wwong071 發表於 21-3-9 20:19
今日只收到WAITING. 其實係咪所有人都只會收到WAITING, 冇rejection?

我囝囝都係waiting, 2022年一月前唔知會唔會等到有位...畢竟唔知前面有幾多人wait緊...

Year 幾?邊個campus

回覆 wongtailo 的帖子

我其實都冇乜希望。。。唉。。。

ababCc 發表於 21-3-10 13:21
Year 幾?邊個campus

我收咗offer, yr4, TKO
請問有冇其他插班媽媽可share下資訊

今日剛收到JL year 1 offer,勁開心!

回覆樓主:

congratulations!
i still hv no news fr tko campus....

回覆樓主:

想問一下有關TKO campus, 附近有好幾個工程,上課時間會唔會有噪音問題?

AliciaT 發表於 21-3-30 18:39
想問一下有關TKO campus, 附近有好幾個工程,上課時間會唔會有噪音問題?

幫你問過小朋友,佢話都會聽到有聲,但唔覺嘈,唔影響上堂和傾計喎。

你如果擔心可以揾日去嗰頭感受吓,星期六都得,地盤星期一至六開工情況應該一樣。

dem0cracy 發表於 21-3-31 13:01
幫你問過小朋友,佢話都會聽到有聲,但唔覺嘈,唔影響上堂和傾計喎。

你如果擔心可以揾日去嗰頭感受吓, ...

唔該晒你呀

My son got Y6 offer today.

macusMM 發表於 21-4-1 18:29
My son got Y6 offer today.

may i knw which campus? thx

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊