用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 海外入境強制檢疫至9月30日
樓主: Taimum
go

[英國] 海外入境強制檢疫至9月30日  

呀,忘記講,俾隔離酒店房租錢已包括俾醫院既費用,包括2次covid test,每日探體温2次。佢地有護士駐守酒店,我女期間生眼瘡,有醫生開藥膏跟住送上房俾我,收左30幾蚊藥錢。據我知,有人選左間麻麻既酒店,佢又唔好彩第一次test positive,即刻送院,但佢話醫院D野好食過酒店。不過我嗰間酒店就好好

jessiemom 發表於 21-3-6 13:15
我揀左泰國,當地9成以上既人戴口罩,酒店做既清潔都好足,好多地方都要scan類似安心出行,我見餐廳食完野 ...
其實最希望6月打後可以有直航機。

yuyueng 發表於 21-3-6 13:42
其實最希望6月打後可以有直航機。
希望啦,我仔都想番去上堂,但我唔想,香港一日唔放行英國回港,我都未必俾佢番過去。而家唯有見步行步

jessiemom 發表於 21-3-6 13:24
呀,忘記講,俾隔離酒店房租錢已包括俾醫院既費用,包括2次covid test,每日探體温2次。佢地有護士駐守酒店 ...

可以pm酒店資料?我想6月底去睇阿大畢業禮,然後接阿細返嚟,齊齊隔離。

呀,忘記講,俾隔離酒店房租錢已包括俾醫院既費用,包括2次covid test,每日探體温2次。佢地有護士駐守酒店 ...
可否 pm 酒店名稱, 我女回港時可能會用。謝謝。

可否pm酒店名?謝謝

醒目開學勳章

可否pm酒店名(emoji)謝謝你分享資訊

回覆 jessiemom 的帖子

可否pm酒店名?謝謝

可唔可以透露下21日幾多錢同邊間酒店?比大家上網望吓參考下都好,如果唔方便既可否pm?thanks!

可否PM 酒店名?謝謝

etoile 發表於 21-3-6 14:46
可以pm酒店資料?我想6月底去睇阿大畢業禮,然後接阿細返嚟,齊齊隔離。
...
隔離酒店我住Centre Point Silom,唔係新酒店但食物好味,環境算寬敞,房內有洗衣機,微波爐,洗碗盤,亦有個所謂露台可以開下門。價錢你們可以上網頁check,我因為訂One bedroom suit connect to 1 deluxe room,所以貴少少不能作準

回覆 ema 的帖子

please check #111

回覆 sandwichmum 的帖子

回覆 alice13698 的帖子

alice13698    發表於 21-3-8 01:35
alice13698    發表於 21-3-8 01:31

回覆 yuyueng 的帖子

yuyueng    發表於 21-3-6 22:25

回覆 Isaacmommy 的帖子

jessiemom 發表於 21-3-6 20:13
隔離酒店我住Centre Point Silom,唔係新酒店但食物好味,環境算寬敞,房內有洗衣機,微波爐,洗碗盤,亦有 ...

多謝分享!

jessiemom 發表於 21-3-6 20:13
隔離酒店我住Centre Point Silom,唔係新酒店但食物好味,環境算寬敞,房內有洗衣機,微波爐,洗碗盤,亦有 ...
謝謝分享

泰國隔離酒店, 大家可以參考 https://thaiest.com/asq

回覆 jessiemom 的帖子

Pls pm hotel information