用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 ESF Bradbury Year 1 offer
go

[小學] ESF Bradbury Year 1 offer

有冇人已經收到offer letter or email?

請問你係咪有priority ?我地N 無,下禮拜先in.

我哋冇priority, 因為Kennedy果間上午in, 下午已經有offer, 唔知Bradbury係咪唔同?

kristylee1983 發表於 21-1-14 19:28
我哋冇priority, 因為Kennedy果間上午in, 下午已經有offer, 唔知Bradbury係咪唔同?

你地今日in?

我記得之前 睇片,校長話25號先知

回覆 lollylolly 的帖子

我哋13號in, 你in左未?

kristylee1983 發表於 21-1-22 07:52
回覆 lollylolly 的帖子

我哋13號in, 你in左未?

有email 喇

lollylolly 發表於 21-1-22 09:10
有email 喇
congrats !!

回覆 supergodz 的帖子

我都收到offer了😊

請問知唔知大概有幾多offer?

我個仔21/1上午去完interview 話唔鐘意個副校長同間學校,但係interview 之前入到學校佢仲好開心咁同其他小朋友傾計,下午個副校長打俾我話fail但係俾我個仔second in,我個仔喊晒口死都話唔會再去,所以我哋拒絕咗佢哋,in完我覺得甚至都幾肯定ESF唔啱佢讀

terencet 發表於 21-1-23 12:47
我個仔21/1上午去完interview 話唔鐘意個副校長同間學校,但係interview 之前入到學校佢仲好開心咁同其他小 ...
點解你覺得ESF唔啱你小朋友嘅?知唔知點解佢咁唔鐘意間學校呀?
我有朋友早兩日in完,都係第二日下午就收到offer了

blueaqua 發表於 21-1-23 17:31
點解你覺得ESF唔啱你小朋友嘅?知唔知點解佢咁唔鐘意間學校呀?
我有朋友早兩日in完,都係第二日下午就收到 ...

從我個仔喊晒口話唔肯再去呢間學校就已經知唔夾啦,仲需要再去浪費時間研究點解咩?

回覆 terencet 的帖子

相信自己感覺最好,我都去過一間BK個個都話好概學校school tour,好在去咗,唔係入去先知唔啱,自己同小朋友都好難捱,唔好只睇網上Comment同光看學校成績

pat1668pat 發表於 21-1-24 13:52
回覆 terencet 的帖子

相信自己感覺最好,我都去過一間BK個個都話好概學校school tour,好在去咗,唔係入去 ...

完全同意,小朋友唔識講大話,即時反應最直接