用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 ESF Year 1 Kennedy offer letter
樓主: lemoncrystal
go

[小學] ESF Year 1 Kennedy offer letter

mtam22 發表於 21-1-15 03:41
回覆 lemoncrystal 的帖子

An offer, not waiting list.

如果收到email關於入學收生繳費,可唔可以通知一下,謝謝你

請問有有家長有消息?

supergodz 發表於 21-1-27 11:42
請問有有家長有消息?

幾個朋友仔女由K2升上,上年11月已收offer, 12尾就確定留位繳費,所以想問吓收到offer 嘅家長,可能過咗年應該要收留位費

lemoncrystal 發表於 21-1-27 16:08
幾個朋友仔女由K2升上,上年11月已收offer, 12尾就確定留位繳費,所以想問吓收到offer 嘅家長,可能過咗年 ...

正常我諗最遲1月尾都要交留位費~ 希望2月頭有消息for reserve list果d~

supergodz 發表於 21-1-28 08:41
正常我諗最遲1月尾都要交留位費~ 希望2月頭有消息for reserve list果d~

收到了

lemoncrystal 發表於 21-1-29 23:01
收到了

Get the offer ?? Congrats:)

lemoncrystal 發表於 21-1-13 13:02
請問有冇家長收到offer letter? 知否2021/2022年度大約有幾多個學位呢?

On reserve list before but got an offer letter this morning

shi82 發表於 21-2-2 13:14
On reserve list before but got an offer letter this morning

Congrats!

ESF 都係跟 random number 去 assign, 如果陸續有人放位,應該其他on reserve list 嘅就會有機會。

有冇人打過去問自己排第幾?我爬文話可以打去問。

joeytp 發表於 21-2-2 13:59
Congrats!

ESF 都係跟 random number 去 assign, 如果陸續有人放位,應該其他on reserve list 嘅就會有 ...

收到offer email 就無打去問了,我深信有家長唔接受offer, 慢慢就有位放出來了

剛看到,因ISF收了小女,我們放棄了ESF 學位。

mtam22 發表於 21-2-9 00:51

剛看到,因ISF收了小女,我們放棄了ESF 學位。

ISF貴族學校congratulations

lemoncrystal 發表於 21-2-6 00:31
收到offer email 就無打去問了,我深信有家長唔接受offer, 慢慢就有位放出來了
...

We’ve got the offer too!

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
joeytp 發表於 21-2-17 14:59
We’ve got the offer too!

congrats !
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊