用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門保田pm vs 梁李 pm
go

屯門保田pm vs 梁李 pm [複製鏈接]

剛收到梁李call waiting, 值唔值得轉呢?
求意見,感謝!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
   0    0    0    0

樓主最後揀左邊間呢?
利申: 我放左梁李am,揀左青彼am

tifffan321 發表於 21-1-25 11:43
樓主最後揀左邊間呢?
利申: 我放左梁李am,揀左青彼am

我留係保田呀~

你竟然揀青彼am唔要梁李am?

回覆 Cathywithdream 的帖子

哈哈,因為青彼近我屋企呀,同埋原本我係青彼pm,老師轉到am俾我..加上青彼前年in過N唔收我小朋友,當時係我夢寐以求好想入讀既學校..
昨日梁李打俾我問我要唔要佢pm 學位,我冇理由會去返原點之餘,
反而要返佢pm offer,佢叫我今日覆..

你屋企近保田多D?

tifffan321 發表於 21-1-26 10:36

你屋企近保田多D?

Sorry而家先睇到post, 係呀,保田近屋企d呀

你做啱決定呀,近學校真係方便d

係呀,因為我小朋友係老爺奶奶照顧,我係住近青彼既,所以只有忍痛放棄梁李,其實只要唔介意讀PM的話,屯門好多幼稚園下午班都有位,或者俾小朋友讀完個K1先諗插班啦..

tifffan321 發表於 21-4-7 13:10

係呀,因為我小朋友係老爺奶奶照顧,我係住近青彼既,所以只有忍痛放棄梁李,其實 ...

都係,橫掂保田都係pm 班,K2再轉都習慣了...
你am 班時間就好使好多

返pm你擔唔擔心小朋友午睡時間難安排?
‹ 上一主題|下一主題