用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國online shopping 網
樓主: mrsanthony
go

[英國] 英國online shopping 網 [複製鏈接]

mrsanthony 發表於 21-1-3 20:30
噢!唔好意思令你哋誤會了.

我唔想自己搞運輸呀!我想找那些網店可直送到英國的住址的 ...

我係答返limon家長,佢去Donki買。
拉面說有D重量,其實寄過去都唔平。

小加子 發表於 21-1-3 21:47
咁只可先送香港再自己寄過去

拉麵說真的好好味,比得上$100一碗果d日式餐廳,在外國要最大的幾個大城市先 ...
我都有喺京東同天貓買拉麵,同其他野,不過講真,無一隻係特別好吃既。我純粹係為咗用啲儲咗係大陸既人民幣(無得上去提款),加上京東同天貓都間唔中免運費,京東仲有會員運輸券,所以大部分野都係喺京東同天貓買。

小加子 發表於 21-1-3 21:47
咁只可先送香港再自己寄過去

拉麵說真的好好味,比得上$100一碗果d日式餐廳,在外國要最大的幾個大城市先 ...
拉麵說好食,我都有天貓買,不過係香港食,胡椒果隻味好食. 仲有魔芋爽

我匯左D錢畀佢地自己買

cfs 發表於 21-1-4 14:08
拉麵說好食,我都有天貓買,不過係香港食,胡椒果隻味好食. 仲有魔芋爽

有款燕麥用胡椒都好好味我連湯飲晒,而家出街完全唔會想食餐廳的日式拉面

小加子 發表於 21-1-4 19:03
有款燕麥用胡椒都好好味我連湯飲晒,而家出街完全唔會想食餐廳的日式拉面
...

咁特別?介紹我丫

cfs 發表於 21-1-4 19:15
咁特別?介紹我丫

https://item.m.jd.com/product/100013269140.html?wxa_abtest=o&utm_source=iosapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL&ad_od=share&utm_user=plusmember&gx=RnFskGQKPTTZmtRP--suIoro-iZOy9ISogw

我寫錯-呢款燕麥同你講嘅胡椒都好好味,我細路就好鍾意傳統d嘅叉燒拉麵

cfs 發表於 21-1-4 14:08

好吸引我都要去天貓買嚟試試!

嘩!原來大家有d咁正的網購資料,

真係十分感謝你們無私分享啊!

哎呀,試唔到呢舍=隻姑菌唔食得

我在amazon買 Lindt, Lindor, Pringles Original Crisps... 又買佢 like 的 calligraphy pen set俾佢寫下字, 呢D平香港好多, 又多款...

另外, 可以訂下 Marks& spencers, 有rainbow 蛋糕架...

Smilesun 發表於 21-1-18 16:01
我在amazon買 Lindt, Lindor, Pringles Original Crisps... 又買佢 like 的 calligraphy pen set俾佢寫下字 ...

請問如果訂生日蛋糕係咪可以直接送去宿舍? 請問蛋糕有冇爛同埋要提早幾多日訂?

P.S. 原來要去店自取

longlokma 發表於 21-1-18 16:21

請問如果訂生日蛋糕係咪可以直接送去宿舍? 請問蛋糕有冇 ...
我最後無訂, 因為宿舍可以安排.

有兩種架
cake to delivery
https://www.marksandspencer.com/l/food-to-order/cakes/cakes-delivered

cake to collect
https://www.marksandspencer.com/l/food-to-order/cakes/cakes-to-collect

Smilesun 發表於 21-1-21 14:06
我最後無訂, 因為宿舍可以安排.

有兩種架

thanks
‹ 上一主題|下一主題