用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 英文課外讀物
發新帖回覆
go

英文課外讀物 [複製鏈接]

小朋友而家K3, 都鐘意睇中英文書。疫情下少左借圖書,睇多左電視youtube。我想買番啲課外讀物,除ORT 外有無介紹?謝謝
   7    0    0    0

Julia Donaldson, Dr Seuss, Robert munsch, magic school bus,story box

我小朋友而家鍾意owl diaries,unicorn diaries,diary of a pug,Flat Stanley 簡單版,簡單好笑有elephant and piggie(我自己都鍾意),中文有睇極唔厭嘅屁屁偵探、小妖怪系列、水先生系列

謝謝大家。我搵下先...

feifei_baby 發表於 21-1-3 21:53
我小朋友而家鍾意owl diaries,unicorn diaries,diary of a pug,Flat Stanley 簡單版,簡單好笑有elephan ...

我都有屁屁讀本同繪本。其他就無了

我屋企k3既推介:Daisy dreamer, Heidi hecklebeck, daisy and the trouble with, dory fantasmagory, Enid blyton 系列,Dog man, fly guys,The weird school, wayside school, storey tree house, David walliams 系列

另聽過朋友話Happy Dragon 系列都好但我小朋友未有機會睇
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊