用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小學生想補英語會話
樓主: monkeydiary
go

小學生想補英語會話 [複製鏈接]

回覆 cantona2001 的帖子

請問邊到睇到收費?

回覆 TAIOU4 的帖子

唔同小朋友講o野, 請問同睇youtube有咩分別呢
請問是如何收費的, 謝謝

Nomos 發表於 21-1-22 10:17
回覆 TAIOU4 的帖子

唔同小朋友講o野, 請問同睇youtube有咩分別呢

唔同小朋友講o野即係唔比小朋友book
通常會在簡介影片或自述文字中題到

如你格硬約, D鬼妹夠膽死立即cut線say goodbye

但試過有friend的小朋友畫畫非常出色
竟可令原本唔做細路生意的藝術工作者都願意長期對話談一些藝術相關話題
真係人夾人緣

睇Youtube時學英文只是副產品
娛樂才是主要的用途

Cambly是可一次畀一年錢(最抵) / 一次畀三個月錢(第二抵) / 一次畀一個月錢(最唔抵)
再選擇一星期上多少堂, 每次上多少分鐘
然後再自由預約老師
和AT不同, 每個老不另收費

我初玩時是先付三個月 + 一星期上2堂 + 每堂30分鐘
之後Upgrade成一年 +  一星期上2堂 + 每堂1小時
加上4x% Off Discount Code
平均1小時約付HK$80
真係學英文抵過學中文或其他興越班

TAIOU4 發表於 21-1-23 01:53

謝謝回覆

請問combly可以選老師嗎, 有冇可以介紹呢?
Discount code可以在那里取得。

我啱啱上來先知原來可以咁學英文,謝謝分享!

TAIOU4 發表於 21-1-23 01:53

請問你小孩幾年班?

Nomos 發表於 21-1-23 14:31
請問你小孩幾年班?

從2年班開始上
現在4年班

以下有段介紹短片
這個女老師是我們開頭玩的老師
她教小女唱了很多歌
可惜已經不做了...
https://youtu.be/ww5bDXoLMxk?t=172

我女k3,只是网上學英文,join國內機構阿卡索,日日上課25分鐘。疫情下 日日有得練 ,好好多
‹ 上一主題|下一主題