用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有冇人已經收到St Stephen (Stanley) parents interview ...
樓主: Blanc789
go

有冇人已經收到St Stephen (Stanley) parents interview 通知  

eri-cc 發表於 21-1-15 14:23
Lucky draw 應該唔關事。一收咗offer 如果register 就要放棄大抽奬。根本唔可以繼續lucky draw 之後放位。 ...

好簡單,假設有人手執cky/女拔,然後搏大抽獎,中「神津」,有弟妹跟尾。要津不要私。有人會因為位置問題而放SSCPS 。音樂椅一轉,咪會call人囉。

St Stephen (Stanley) 好像較少人討論. 不知這幾個月有沒有call waiting 呢?

回覆 sammi127 的帖子

我地上年是5月尾被call。Good luck.

今日收到call offer !!!

volar    發表於 21-7-9 10:53
Poyau    發表於 21-7-5 19:53

回覆 jayantiw 的帖子

請問是否parents interview之後waiting而家call offer?

amkcs 發表於 21-7-5 17:43

請問是否parents interview之後waiting而家call offer?

我哋冇parents interview

恭喜哂你呀, 你會take嗎?

amkcs 發表於 21-7-5 19:31

恭喜哂你呀, 你會take嗎?

會呀!好開心

請問如果津校聖彼得收左,仲會去St Stephen m嗎?

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組.

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組.

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

huichan 發表於 21-7-6 10:13
請問如果津校聖彼得收左,仲會去St Stephen m嗎?

兩樣咁唔同既學校,自己按自己目標同preference決定

jayantiw 發表於 21-7-5 19:04
我哋冇parents interview

Congraz!! 請問係入到第一輪面見之後一直waiting嗎?

b03carol 發表於 21-7-9 09:21
Congraz!! 請問係入到第一輪面見之後一直waiting嗎?

Yes