用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 超不愉快經歷...荃新天地2Play Together
go

[英文] 超不愉快經歷...荃新天地2Play Together [複製鏈接]

小兒今年年頭報讀左Play Together 小童話劇班,當初報讀時因有同學讀緊,話唔錯,好好玩,咁就去試下堂,結果小兒亦表示喜歡,咁我地就一次過俾左6個月上堂錢,每星期上一堂,當上左2-3堂後就出現疫情,因此就停左,直至5月再上返,都無咩問題,跟住7月又停實體班,8月尾再上返,好啦,到依家上到得返5堂,校長就同我講你小朋友上堂經常騷擾其他同學,人地家長投訴唔要同我仔一齊上,攪到要老師單對單對住我仔一個人上好吃力,我真係想問上左大半年都係同一班同學,你依家先來話投訴,會唔會離譜左啲呢,咁我話叫佢退返錢,佢話唔得,將剩低果幾堂俾我仔同學上(佢仲上緊)佢又話唔可以,我想問我可以點做??同埋我真係好唔開心,我覺得好似俾錢買難受,如果大家去呢間學野真係要睇清楚佢既條款同埋建議試多幾堂先好報名(emoji)
   0    0    0    0

回覆樓主:

之前我有興趣呢間......
小朋友活躍好正常,如果佢覺得有學生騷擾,唔應該將責任歸咎晒喺家長度,學校都有責任。
其實佢加人手,請多2個assistant 維持跌序咪得。學費我見佢都唔係平。
況且家長又唔可以跟入去,想家長點啫?

Amy_Baby_ 發表於 20-10-17 22:01
小兒今年年頭報讀左Play Together 小童話劇班,當初報讀時因有同學讀緊,話唔錯,好好玩,咁就去試下堂,結 ...

咁都得
‹ 上一主題|下一主題