用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 2022 entry - Woldingham, Mayfield, Roedean
樓主: scootaloo
go

[英國] 2022 entry - Woldingham, Mayfield, Roedean [複製鏈接]

katrinafu 發表於 20-10-16 19:43
今年真係特別多, 我都係睇學校各級IG 時見到點解今年咁多 黑頭髮黃皮膚先問阿女才知咁多中國/香港學生。
...

請問year 9-10,會唔會全收她們的電話,ipad and notebook等電子產品?通常會幾點收?星期六日會唔會比返佢地?

kct18 發表於 20-10-16 20:24
請問year 9-10,會唔會全收她們的電話,ipad and notebook等電子產品?通常會幾點收?星期六日會唔會比返佢 ...

手機、iPad 、 notebook 上得網的都會收 , 星期六不收 , Long weekend(Exeat ) 就星期五六都唔收 。Light out前收 ,約9點幾收。
一早起身可以去攞返 !

katrinafu 發表於 20-10-16 19:43
今年真係特別多, 我都係睇學校各級IG 時見到點解今年咁多 黑頭髮黃皮膚先問阿女才知咁多中國/香港學生。
...

即係就算唔係疫情關係,如兩姊妹一個Y7一個Y9,平日係無乜機會見㗎我無諗過原來係咁添⋯⋯

編輯

請教各位家長及Roedean同學,或過來人 可否分享吓入學試及面試的秘訣, 小朋友想考Year 8 及Year 9, 唔該晒多謝賜教!

編輯

請教各位家長及Roedean同學,或過來人 可否分享吓入學試及面試的秘訣, 小朋友想考Year 8 及Year 9, 唔該晒多謝賜教!
‹ 上一主題|下一主題