用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問37個派band1
樓主: steven2008
go

請問37個派band1 [複製鏈接]

elbar 發表於 20-10-16 19:24
或試自行首選 郭得勝,直資 培基 都不錯

今年多人爭 郭 實唔得 考埋呈二 先再諗讀唔讀直資 喺音樂到拉低咗好多分視藝都拉低分 但係呢兩科係我個仔嘅死穴 可以話冇得搞 唯有喺中英數常再努力啲 而家學校都未畀範圍 希望有得考呈二

steven2008 發表於 20-10-17 17:14
今年多人爭 郭 實唔得 考埋呈二 先再諗讀唔讀直資 喺音樂到拉低咗好多分視藝都拉低分 但係呢兩科係我個仔 ...
郭  近年都400幾份自行申請表.  聖心似乎少d人自行.

steven2008 發表於 20-10-17 17:14
今年多人爭 郭 實唔得 考埋呈二 先再諗讀唔讀直資 喺音樂到拉低咗好多分視藝都拉低分 但係呢兩科係我個仔 ...

囝囡呈分時,我從來冇理過視音呢兩科,後期先知佔既比例有影響力
http://www.friso.com.hk/ticker/ticker_p.jsp?dn=TON&mn=PINK&y=2008&m=6&d=29&bg=bg3&mk=pragnancy3.png[/img][/url]

PINK2007 發表於 20-10-18 16:09
囝囡呈分時,我從來冇理過視音呢兩科,後期先知佔既比例有影響力
...

係呀!音樂加視藝的比重都接近科"常識"架!尤其"邊緣人"努力加把勁响音樂和視藝上,係可以穩陣上番B1組別。
‹ 上一主題|下一主題