用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 D mind and the Prince
go

D mind and the Prince

請問有冇媽媽買比小朋友用過或者試過?覺得好唔好?值唔值得買?

Chingchumami 發表於 20-9-19 12:22
請問有冇媽媽買比小朋友用過或者試過?覺得好唔好?值唔值得買?
我都想知
見到有課程廣告
想知套教材係點

我買左呀,上埋堂,我覺得好好,又有人follow我...
之前我諗買迪士尼美語定D Mind ,最後都係買左D Mind 呢套,又新D又貼地D~迪士尼個套好舊,好似有d old school~~

回覆 NemoDory 的帖子

買左,好用,教情緒,自理,好貼地既問題....
最重要有人follow....同playgroup ,d miss 好細心,冇中文....
但易上手,我英文都唔叻,但小朋友用左之後(20M),會成日講句子出現....好有驚喜,

Chris0909 發表於 20-12-1 17:04
我買左呀,上埋堂,我覺得好好,又有人follow我...
之前我諗買迪士尼美語定D Mind ,最後都係買左D Mind 呢套, ...

多謝你嘅回覆

我最後都買咗,依家用左兩個月!我都覺得幾好用,女女依家14個月,佢都好鍾意去嗰度上playgroup

得閒我哋可以交流下使用心得

Chris0909 發表於 20-12-1 17:12
回覆 NemoDory 的帖子

買左,好用,教情緒,自理,好貼地既問題....

想問下套教材有咩? 同埋幾多錢?

一個字:貴。
原本登記咗話會送幾本故事書俾家長,個sales 打黎問我聽完簡介有冇諗住買,我話未必,後尾連故事書都唔送俾我,真係現實,都係做生意。

mgl 發表於 21-1-16 19:27
一個字:貴。
原本登記咗話會送幾本故事書俾家長,個sales 打黎問我聽完簡介有冇諗住買,我話未必,後尾連 ...

唔係聽簡介既時候送埋架咩?

原本係,但佢問我聽完簡介有冇諗住買,我話未必,跟住我話要睇下schedule先約到聽簡介嘅時間,請佢晏啲whatsapp 我約時間,但個sales就無再搵我.. 可能覺得我唔係target 對象

係咪唔記得咗