用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問Android平板或Apple ipad好用d, 開學用
go

請問Android平板或Apple ipad好用d, 開學用 [複製鏈接]

請問Android平板或Apple ipad好用d, 開學用
   0    0    0    0

honyeeki2004 發表於 20-8-31 21:26
請問Android平板或Apple ipad好用d, 開學用

幾年級? APPLE 會簡單D, 攪野少D...

BTW, 我用左ANDROID 超過10年, 最近轉左APPLE...

主要原因係, 軟件支援簡單好多...

ANDRIOD 係多野玩, 但APP 有問題搵開發商技術支援, 佢地用自己機試係無問題, 因為機種和廠商差異太多, ANDRIOD OS 也有差異, 除非你部係通用或者TOP MODEL, 唔係報軟件問題好多時候"雞用鴨講"

APPLE 就唔同, OS 係一個版本, 所以支援係清楚很多的 !

如果小朋友學習或者做網上功課,我會揀Apple,不過要睇埋學校用邊款,學校要唔要用自攜裝置上堂?

我細女間小學用Apple,仲會幫學生訂購

回覆樓主:

請問學校用什麼
‹ 上一主題|下一主題