用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 分享多謝補習哥哥我中一到中五文科生數學唔合格經歷 ...
go

分享多謝補習哥哥我中一到中五文科生數學唔合格經歷 [複製鏈接]

首先多謝哥哥中五下學期由我對數學唔識到中五下半年開始不是理科生數學叻而文科生數學差
今次補習到我考完dse取5佳績我已經心滿意足
衷心感謝有佢方法教導唔死板又用心簡單直入技巧晤會浪費時間
原來可以由禁差都可以拉上嚟
其實搵補習老師真係要搵啱人唔係會晒時間
祝2021年同學仔加油💪入大學
😚鼓勵感恩

Poyau    發表於 20-8-26 03:21
flower9    發表於 20-8-17 08:20
2jkidsfather    發表於 20-8-16 21:06
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

中五下學期唔識,中六幾乎停晒課都可以升到5,你個補習哥哥好犀利,有潛質做補習天王

LingChiBaBa    發表於 20-8-16 19:25

一定好多人問你 謝哥哥 的電話  無招勝有招 我敬佩你

醒目開學勳章 王國長老

amy997 發表於 20-8-18 01:11
一定好多人問你 謝哥哥 的電話  無招勝有招 我敬佩你
你做乜要畫條腸出黎呢, 真係好衰架
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題