用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 請問有無約車介紹,由機場去學校
樓主: SmileSmileSmile
go

[英國] 請問有無約車介紹,由機場去學校 [複製鏈接]

回覆 chuyuencheung 的帖子

yes, 我research 時都有見呢一個,好驚驚。

LAS01 發表於 20-8-5 17:05
是的,第一次去Heathrow, 都建議你用Greet-and-Meet,出閘有人舉牌接送,好像才£5。Heathrow 有5 Terminal ...

可不可也pm我,thanks

LAS01 發表於 20-8-5 14:45
回覆 SmileSmileSmile 的帖子

用咗N年,未試過甩拖。落單付款後有email receipt/confirmation,出發前會em ...
我問咗fb 另一間租車公司,報價比你講呢間airport taxi 貴差唔多一倍😓
如果有人試過ok, 我都打算試呢間

https://book.autocab.net/36256/Search

Lofty 發表於 20-8-22 14:54
我問咗fb 另一間租車公司,報價比你講呢間airport taxi 貴差唔多一倍😓
如果有人試過ok, 我都打算試 ...
用過,不錯,是學校推薦我用的。其實,可以問一下自己學校有沒有約車公司推薦。英國地方大,每間租車公司的慣性覆蓋不一樣,用熟悉自己學校區的車,價錢和質素可能比較有信心。

回覆樓主:

好多學校開學前一天都有安排機場接送服務,建議可先向學校了解。
‹ 上一主題|下一主題